Opremanje

i obnavljanje

Popravljanje starih i/ili izrada novih metalnih dijelova prema starom.

Više o usluzi

Obnavljanje je proces koji se provodi kako bi se poboljšalo postojeće stanje nekog proizvoda ili elementa popravkom dotrajalih dijelova koji zahtijevaju zamjenu. Pritom novougrađeni elementi mogu ali i ne moraju pratiti izvorni oblik starih dijelova. Također je dozvoljeno modificiranje novih dijelova u cilju poboljšanja performansi i vijeka trajanja.
Opremanje je opskrbljivanje nekog mjesta, prostora ili objekta opremom. Ugradnjom opreme oblikuje se završni izgled prostora, uz željenu funkcionalnost i praktičnost. Raznovrsni proizvodi koji čine opremu omogućavaju obavljanje funkcija koje dotad nisu bile moguće na tom mjestu.
Kovinoelektra d.o.o. pruža mogućnost opremanja i obnavljanja, objekata, mjesta i prostora i proizvoda po želji investitora. Originalnim rješenjima zajedno sa golemim iskustvom proizvode se novi dijelovi poboljšanih performansi, visoke kvalitete i trajnosti, koji će zamijeniti stare i dotrajale dijelove. Opremu koja se isporučuje ili koju je potrebno isporučiti također odlikuju navedena svojstva. Međunarodni standard za sustave upravljanja kvalitetom svakodnevno pomaže u razvoju novih i poboljšanju postojećih proizvoda.

Odabrana slika:

Zahvaljujemo

Poštovani, Vaš upit je zaprimljen.

Molimo provjerite svoj E-mail

NASTAVI GLEDATI