Ploče,

okviri i profili

Izrada raznoraznih proizvoda širokog spektra primjene.

Više o proizvodu

Ova kategorija proizvoda obuhvaća raznovrsne proizvode širokog spektra namjene. Mogu biti izrađeni od različitih materijala primjenom različitih tehnologija izrade i obrade metala. Primanjem tehničke dokumentacije koja uključuje potrebne dimenzije, poglede, presjeke te informacije o materijalu razvija se projekt koji definira cjelokupan proces izrade proizvoda, od poluproizvoda do gotovog proizvoda, spremnog za isporuku.

Glavna razlika između ploča i okvira ili profila je što se ploče najčešće izrađuju iz poluproizvoda primjenom tehnologije obrade metala odvajanjem čestica ili rezanjem koje definira oblik ploče u dvije dimenzije a treću dimenziju čini sama debljina poluproizvoda.
Za izradu profila i okvira se najčešće koristi kombinacija tehnologije obrade metala odvajanjem čestica ili rezanja i tehnologije deformiranja u hladnom stanju. Ponekad je zbog kompliciranosti profila potrebno njegov oblik izvesti iz više dijelova koji se naknadno spajaju primjenom tehnologije spajanja metala procesom zavarivanja. Osim zavarivanja, dijelove je također moguće međusobno spojiti rastavljivim i nerastavljivim spojevima.

Kovinoelektra d.o.o. omogućava izradu ploča, okvira i profila raznovrsne namjene, uz priloženu dokumentaciju. U dogovoru s investitorima na zahtjevnim dijelovima, gdje često nedostaje iskustva i stručnosti pa projektnom dokumentacijom najčešće nije definirana izvedba pojedinih elemenata i pozicija kao i način njihove izrade, predlažu se originalna rješenja koja garantiraju stabilnost i funkcionalnost i postojanost u radnim uvjetima.

Galerija slika

Odabrana slika:

Zahvaljujemo

Poštovani, Vaš upit je zaprimljen.

Molimo provjerite svoj E-mail

NASTAVI GLEDATI