Ormari za

automatizirani sustav

naplate parkinga

Automatizirani ormari opremljeni ili prazni.

Više o proizvodu

Automatizirani sustavi naplate parkinga se koriste kako bi se naplatio boravak vozila na parkiralištima. U današnje vrijeme jedan od glavnih ciljeva ovih sustava je ponuditi korisnicima što veći izbor načina plaćanja usluge ustupanja parkirnog mjesta vozilima. Iz tog razloga se danas koriste mnogi uređaji koji se prethodno moraju pravilno rasporediti i međusobno povezati kako bi funkcionirali.

Konstrukcija koja sve ove uređaje povezuje se naziva ormar za automatizirani sustav naplate parkinga. Sadrži sve elemente potrebne za prihvat uređaja, posebne elemente za zaštitu od provale, predviđene otvore za pozicioniranje uređaja, predviđene rupe za sidrenje i prihvat na podlogu, zaštitne mehanizme protiv prodora vode, kanale za ožičenje i brojne druge popratne dijelove, elemente i detalje potrebne za funkcioniranje cijelog sustava. Osim ovih uloga, danas se dosta pažnje pridodaje i dizajnu ormara jer slijedeći načela i zakone moderne arhitekture, mora posjedovati atraktivan izgled i pažljiv odabir završnih boja kako bi se što bolje uklopili u sredinu u koju će se postaviti kako bi obavljali svoju funkciju.

Kovinoelektra d.o.o. u dogovoru s investitorima omogućava izradu metalnih ormara za automatizirani sustav naplate sa svom potrebnom opremom za uspješno sklapanje i puštanje u rad. Isporučene proizvode odlikuje visoka kvaliteta i otpornost na vremenske utjecaje te dug vijek trajanja uz atraktivan izgled.

Galerija slika

Odabrana slika:

Zahvaljujemo

Poštovani, Vaš upit je zaprimljen.

Molimo provjerite svoj E-mail

NASTAVI GLEDATI