Reklame

i oprema za reklame

Izrada raznorazne opreme/konstrukcija za reklame, putokaze...

Više o proizvodu

U novije vrijeme se počela javljati pojačana potreba za izradom metalnih reklama i natpisa koji predstavljaju neki objekt, fizičku osobu, poduzeće, pojam, poruku ili ideju. Korištenjem metala za njihovu izradu se postiže atraktivan izgled proizvoda uz visoku otpornost na opterećenja uzrokovana vremenskim utjecajima. Također je moguće ugraditi rasvjetu kako bi se dodatno naglasile i dobile novu dimenziju. Dobre mehaničke karakteristike metala pružaju mogućnost različitih izvedbi natpisa i reklama uz relativno jednostavnu montažu.
Upotrebom kompjuterski upravljanih strojeva za obradu materijala proširile su se mogućnosti izrade složenih oblika i zahtjevnih kontura dijelova. To je direktno utjecalo na izvođenje metalnih reklama i natpisa, čije se vrijeme proizvodnje znatno skratilo. Dostavljanjem dokumenta izrađenim u CAD – softverskim paketima, daljnjom obradom i pripremom za izradu, podešavanjem parametara stroja, puštanjem u rad, naknadnom obradom kontura, antikorozivnom zaštitom te konačnom ugradnjom na željeno mjesto se zaokružuje cijeli proces od ideje do realizacije ovih proizvoda.
Ukoliko se reklame moraju postaviti na mjesta gdje ne postoji podloga na koju ih je moguće prihvatiti tada se rade podkonstrukcije kako bi se postiglo navedeno. Podkonstrukcije mogu biti izvedene kao samostojeće ili mogu biti vezane i pričvršćene za neki objekt. Također ih je moguće izvesti u obliku klasičnih podkonstrukcija ili reklamnih stupova (totema)
Kovinoelektra d.o.o. proizvodi metalne reklame i natpise po dostavljenoj dokumentaciji i želji investitora, klasične podkonstrukcije i reklamne stupove (toteme). Proizvode ove kategorije odlikuje visoka kvaliteta i pouzdanost uz dugačak vijek trajanja.

Galerija slika

Odabrana slika:

Zahvaljujemo

Poštovani, Vaš upit je zaprimljen.

Molimo provjerite svoj E-mail

NASTAVI GLEDATI