Oprema za vozila

Izrada preinaka ili opreme za vozila.

Više o proizvodu

Proizvodi ove kategorije uglavnom se vežu za dodatne potrebe vlasnika vozila. Kombinacijom dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji metalnih rešetkastih i limenih konstrukcija i ideja i želja investitora izrađuju se novi dijelovi ili se modificiraju postojeći te se na primjeren način ugrađuju u ili na vozilo.
Katkada je zbog sigurnosnih zahtjeva i tehničkih propisa na teretna vozila potrebno ugraditi odgovarajuće bočne štitnike protiv podlijetanja. Okvirne dimenzije i ograničenja kao i izgled u pojedinim zonama definirani su pravilnikom ECE – 71.

Kovinoelektra d.o.o. omogućava izradu i montažu bočnih štitnika protiv podlijetanja prema pravilniku, s kojima su do danas opremljeni deseci različitih modela teretnih vozila.
Osim spomenutih štitnika u svakodnevne proizvode koji se proizvode mogu se ubrojiti primjerice unikatni krovni nosači, višenamjenski metalni spremnici, reklamni paneli, poklopci, okviri , posebni metalni police, te usluge kao što su presvlačenje unutrašnjosti spremnika kombi vozila limovima, zatvaranje određenih otvora, pokrivanje šupljina, itd.

 

Galerija slika

Odabrana slika:

Zahvaljujemo

Poštovani, Vaš upit je zaprimljen.

Molimo provjerite svoj E-mail

NASTAVI GLEDATI