Brodska oprema

Izrada raznorazne brodske opreme.

Više o proizvodu

Budući je svaki brod dizajniran kako bi tokom cijelog radnog vijeka mogao na zadovoljavajući način obavljati svoje zadatke u sredinama okarakteriziranim povećanim djelovanjem korozije, prilikom procesa njegove izrade kao konstruktivni materijali koriste se oni materijali koji posjeduju dobra svojstva otpornosti na koroziju. Ukoliko se zbog određenih ograničenja ili prihvatljivijih rješenja odabere materijal koji je podložan koroziji, tada se moraju primijeniti odgovarajuće mjere antikorozivne zaštite kako bi se usporilo ili u potpunosti onemogućilo propadanje dijelova koje na kraju vode do pojave loma i otkazivanja konstrukcijskih elemenata ili čitavih sklopova.

Kovinoelektra d.o.o. omogućava djelomičnu ili potpunu izradu brodske opreme, odnosno elemenata interijera i eksterijera brodova. Prilikom izrade se slijedi moderni dizajn pa tako nastaju estetski lijepi proizvodi visoke kvalitete i dugog vijeka trajanja. Od materijala se primijenjuju nehrđajući čelik (INOX), aluminij ili konstrukcijski čelik. Navedene materijale je nakon procesa izrade potrebno na određene načine obraditi i pripremiti za montažu. Za materijale podložne koroziji primjenjuju se suvremene metode antikorozivne zaštite.

U proizvode ove kategorije koje proizvodi Kovinoelektra d.o.o. se ubrajaju ograde i pregrade, nadstrešnice, metalni vanjski i unutarnji namještaj, bitve, brodske ljestve, metalna protuklizna gazišta, prihvati i okviri razne namjene, nosači, poklopci, komandne ploče, itd.

Galerija slika

Odabrana slika:

Zahvaljujemo

Poštovani, Vaš upit je zaprimljen.

Molimo provjerite svoj E-mail

NASTAVI GLEDATI